Lördag


God Morgon helg! Å va det är skönt med lite ledighet. Synd bara att det regnar ute och att det är kallt. Är det oktober eller vad?! Tacka vet jag att vi ska åka till Mallorca i augusti!
Vi ska åka till färgaffären idag och köpa lite färg till huset, sen har vi även lite annat fix vi måste ta itu med. Full rulle, som det alltid blir när man är ledig!

Ha en skön lördag♥

Jag är så stolt

Jag är så stolt över min fina vän Maria. Hon har gjort en barnbok som har blivit utgiven! Det är helt fantastiskt tycker jag. Maria har både skrivit och ritat allt själv, hon är en riktigt duktig illustratör.
Boken heter "Flickan som inte ville klippa sig" och handlar om en flicka, Vilda som älskar sitt hår över allt annat men vill inte klippa sig..hon har aldrig klippt sitt hår.

Jag har faktiskt inte läst boken själv, men jag ska, har precis klickat hem boken!

llustration: Maria Elander

Idag Torsdag, i morgon Fredag!

Idag har jag haft en bra dag. Jag har jobbat och har haft full rulle. Var även ute och kikade på lite nybakade studenter! Jag blev tårögd varje gång det körde förbi ett flak med sjungande och skrålande studenter. Det var en sån känsla det där, att ta studenten. Man var ju världsbäst och stor! Sicka minnen..hihi..

I morgon är det fredag igen då, jiho va härligt! Ska bli skönt med helg och få sova lite extra länge på lördag (hoppas jag...). 
Annars i helgen ska vi köpa färg till altanen och övriga huset, sen ska här målas! Det kommer att bli så fint, få bort allt svart och måla vitt vitt vitt...åsså lite grått! Eller ja..mer grått och lite vitt?! :)
Det kommer att bli så bra!

Nu väntar sängen!

:)




Onsdag

Ja, då var det snart helg igen då. Så skönt ska det bli!! Jag är så himla trött, skulle behöva sova ett dygn känns det som. Det måste vara vädret som ställer till det så..iskallt, regn och nada sol. Blä...blä..blä.
Meeeen, nu ska vi inte hänga läpp. Jag fyndade ett par skor idag! Wihooo..skor kan man inte få för många av ;)

Ni har väl röstat idag?!

Då var denna söndag snart slut. Just nu sitter jag i soffan och kollar på Filip & Fredrik på 5:an. Malin Åkerlund är gäst och shit va hon är snygg!!

Snart väntar sängen och i morgon är det jobbet som gäller. Men en sak innan dess..ni var väl och röstade idag? Jag tog mig iväg, men röstade jag rätt? Kanske, men röstar man någonsin rätt?!

:)



I väntan på maten...


..har jag lite kul med Photo Booth!

Theo

Innan söndags frukosten måste jag visa några bilder på min pappas hund Theo. Det är en Irish Softcoated Wheaten Terrier. Här på bilderna är han 8 veckor och pappa har precis hämtat hem honom. 
Kan man bli sötare?!




GodMorgon Söndag!

God morgon söndag. Här är grått och regnigt..suck.. Hade hoppats på lite sol och bad...men nej, inte idag heller :(

MEN en sak som är toppen är att lillisens ögoninfektion snart är borta! Det känns så himla bra, då kan hon gå till dagis i morgon och jag kan åka till jobbet!

Nä, nu ska jag göra lite nytta här hemma och äta frukost!
Ha en skön söndag!

Sommarvärme kom tillbaka..

Idag har jag legat i rabatten hela dagen och rensat ogräs. Inte speciellt kul men det blir så fint när man blir klar! 
Men jag undrar vart värmen har tagit vägen? Förra helgen hade vi toppen väder med sol och bad men nu..iskallt. Nä kom tillbaka solen och värmen. Nuuuu...

I väntan på värmen visar jag hur skönt vi hade det förra helgen:




:)

Öl & thai mat!

Jag fick tydligen inte så många roliga bilder från sommarfesten. Men en bild kan jag dela med mig av...

Naturligtvis MATEN! Jag älskar thai mat, det var heller inte helt fel med Singha. Jag är inte direkt ett fan av öl, men nu på äldre dar så smakar det faktiskt ganska gott!

:)

Igen

Då har man en sjuk dotter igen då...ögoninflammation fick man konstaterat på VC idag. När jag hämtade tjejen igår var ena ögat jätte svullet och det rann var och grejer och på kvällskvisten blev det andra ögat också inflammerat. Inte kul det där, jag fick ju knappt tvätta hennes ögon heller..å det är så hemskt när de vaknar på natten/morgonen och har lite smått panik över att de inte kan öppna ögonen. Stackars lilla hjärtat ♥.. 
Jag hoppas det ser bättre ut i morgon..hoppas!

Annars ikväll så har jag varit på sommarfest med jobbet! Det var planerat att vi skulle ha åkt båt till en ö men det fick bli plan B istället med tanke på det kalla och regniga vädret. Istället så hade de gjort långbord på kontoret och dukat upp med Thai buffé (såååå gott!)! Det lektes 5 kamp och vimlades, en mycket trevlig tillställning måste jag säga! Ska försöka lägga upp några bilder i morgon, men nu väntar sängen.

God Natt :)

RSS 2.0