Trött!

Idag är jag lite trött efter gårdagens bravader. Vi hade en liten fest med brudarna på jobbet. Det var jättekul, vi körde först hemmafest och kollade lite på melodifestivalen och sen gick vi ut och dansade. De spelade gamla 80 tals dängor så det dansades hej vilt!! Kan säga att jag har lite träningsvärk idag. Den här värmde jag upp med här hemma:
Den här låten sjöng Robin E i Idol, tror även att Johan Palm var med på ett hörn. Me like!

Först...

....tar vi en skön kvällslåt!

Japp

Nu är det kväll (igen) och jag sitter med fötterna på soffbordet och glor på tv. Jag har varit uthyrd till ett företag i två dagar nu men i morgon är det min vanliga arbetsplats som gäller. Å som man säger: Borta bra men hemma bäst!! :)
Nu väntar sängen och en go´natt! 

Buenos noches!!!

:)

Äntligen

Sitter jag på tåget efter en lång måndag. Vill bara hem, hem. Känner mig lite hängig och hoppas att det inte blir värre.. Ska nämligen jobba på ett nytt ställe i morgon och får inte bli sjuk.. Jaja, nu är tåget snart framme! Nu väntar bara en kall promenad hem..

Coldplay - The Scientist

Nu säger jag God Natt med denna underbara låt. Sov Gott!

Go´kväll

Jag testade att blogga från mobilen förut och det funkade fin fint. Men jag vet dock inte vart texten tog vägen...

Vi har varit hos svärföräldrarna idag och ätit söndags lunch. Det serverades gratäng med klyfpotatis och köttfärsås, och sallad förstås. Mycket mycket gott! Den lilla har sprungit omkring och varit lite överallt idag, högt och lågt. Det är en härlig ålder nu, hon fyller 3 i april och det händer så mycket varje dag. Hon babblar..å babblar.......
Hon var även nära att somna i bilen hem, men jag höll henne vaken. :)
Sen har det badats här hemma, läst boken "Castor syr" och nu sover hon i vår säng (eller pappas säng som hon säger) och jag sitter i soffan med datorn i knät. Spanar in bloggar, äter chips och kollar på Beck. 
Upptäckte precis att det är The Holiday på 5:an, det är mer min typ av film. Får se vem som vinner kampen om tv dosan.....

:)

Mobil blogga


God Morgon

God morgon sköna söndag! Idag är det storstädning som väntar här hemma. Inte så kul, men desto roligare när det är klart. Men först blir det frulle!

Ha en skön söndag!

:)

RSS 2.0