Torsdag

Min tjej har fortfarande feber så idag är det denna film som går på repeat här hemma:

Mamma Mu & Kråkan!

Det är planerat som så att vi ska få besök denna helg, så jag hoppas verkligen att lillan är feberfri i morgon. De har nämligen en liten kille på 1,5 år och det är ju onödigt om han blir smittad...jaja..vi får se i morgon hur det blir!

Ha en skön torsdag!


Just nu..

..sitter jag bredvid min dotter som ligger nerbäddad i min säng.  Hon är sjuk den lilla stackaren..jag trodde inte att hon skulle bli så dålig, men hon har bland annat spytt på grund av den höga febern...
Nu ska jag krypa ner bredvid henne. Hoppas hon är bättre i morgon!

God Natt!

VAB

Idag är jag hemma med min lilla tjej som har feber och är snorig. Hon fick alvedon nyss och har nu somnat på soffan. Det är nu en annan ska plocka och städa, men istället fastnade jag här..framför datorn!

Jaja..hoppas min plutt är bättre efter att hon vilat.

:)

God Morgon Lördag!

Varför är det alltid så att när man är ledig då vaknar barnen tidigt, men när det är vardag och dagis som gäller, då måste man väcka barnen?!
Jag hade tänkt att man skulle få sovmorgon idag, men nej, min pluttis vaknade vid 6 tiden....
Men nu ska jag inte vara negativ, vi har nämligen strålande solsken idag!! Hoppas det håller i sig, vill inte ha regn..

Såhär ser det ut i vårt sovrum just nu:



Nu ska vi gosa vidare här i sängen! Ha en toppen fin lördag!
:)

Arg...

...Här försöker man mobilblogga men kommer inläggen fram?! Nej.. När man vill mobilblogga vill man ju att meddelandet ska synas på en gång.
Men ikke..

:(

Här igen..

Nu tar jag upp min blogg igen! Haha,,hur många gånger har jag skrivit det egentligen? Men jag upptäckte nyss en sak och det är ju att blogga från mobilen! Man skickar ett MMS å vips så har man bloggat med bild och allt, superenkelt! Nu ska man bara få till en snygg blogg...försöker läsa mig till det men det är inte det lättaste. Jag vill ändra så att texten inte blir så nära bilder som jag publiserar, men tyvärr jag vet ej hur man gööööör... Jaja..jag ska försöka hacka mig fram till det! Tills dess säger jag GO`NATT! Ska MMS blogga i morgon igen, testing testing!

Buenos Noches!

Testing Testing... Till och med

0-6cf227ae81eba6ec77005b1ea00927eb.png

Testing Testing... Till och med min sambo har börjat blogga..å nu vill ju inte jag va sämre..Nu kör vi!


RSS 2.0