Dusty Springfield - In private


En himla skön låt såhär på kvällskvisten!

Spanien

Jag är så glad, sååå glad! Skrev tidigare idag om att det inte skulle sitta helt fel med en resa och som en skänk från ovan ringde svärfar förut, som fyller 60 i sommar och sa att han och svärmor vill bjuda med oss och sambons bror med familj på en resa. I mitten av augusti lyfter planet mot Mallorca och Alcudia!! Har gått runt här hemma som ett barn dagen innan julafton...det är långt kvar till augusti...
TACK svärmor och svärfar, det ska bli super mysigt!
Här ska vi bo: 

 

bild från: www.ving.se


God morgon

Då har man fått sova lite längre idag. Åh så skönt! Ska snart styra upp en stor frukost, sen blir det en tur till Karlstad och till min syster.
Vädret idag är ju inte alltför kul, nej nej, grått och trist...jag hade inte tackat nej till vita stränder... Som detta:



bild från: www.ving.se

helg!

Ja, efter en hård arbetsvecka så var det helg igen då. Njuuutning..sicken njuuutning! Jag har bestämt att det är jag som ska få sova länge imorn bitti, ja..iaf till kl 9! Me like :) 
Sen i morgon lördag ska vi ta en tur till min syster med familj som håller på att flytta till ett nytt hus, jag är fruktansvärt nyfiken för jag har bara sett utsidan av huset. :) Men imorn smäller det, med både hustitt och lördagsgodis!!

Tudilo!



RSS 2.0