Måndag

Då va helgen redan slut då. Den tog slut lika fort som den kom. Men häng inte läpp för det! Det kommer att bli en fin vecka! Dagarna blir ju bara ljusare och ljusare och det är underbart för snart är våren här!

Tjo!


Se på TV

Jag hade sett fram emot en repris på Ugly Betty nu kl 20...men tji fick jag för den började visst en timme tidigare... Så nu får man se på Let´s Dance istället. Deltagarna är mycket snygga ikväll och hur sugen blev jag inte nu på och dansa när de  jiv(e)ade så fint...!!

Hej så länge!




Äntligen fredag!

Alltid lika mysigt med fredagar tycker jag. Då har vi alltid fredagsmys med en massa mat och godis! Men vad ska vi laga för mat denna fredag då? Brukar ofta bli tacos men om vi skulle variera oss lite... Det tål att tänkas på, det är ju långt kvar till kvällen!

Ha en super skön fredag!

Bloggdesign

Det här med att ha en snygg blogg är inte lätt. Nu är min ganska clean men jag vill ha mer krumelurer och grejjer...å hur får jag det? Vill ha snygga krumelurer runt hela bloggen och lite bilder bredvid bloggnamnet. Sen vill jag även ha ett annat typsnitt på texten. Å en ny dator skulle inte sitta helt fel... Sen vill jag inte att min dotter ska va förkyld och inte jag heller för den delen. Ojoj..det är mycket man vill ha! Fred på jorden, vaccin mot cancer och mat och bostad till alla står även högt på önskelistan.

Så det så!

Fullmåne...


I natt är månen full och det sägs att man kan va mer olycksdrabbad och lite sådär mångalen då. Det sägs att det föds fler barn vid fullmåne och även att man kan sova sämre. Men det kanske bara är sånt man tror..å därför blir det så! Eller vad vet jag!

Hepp!

foto: expressen

SOL SOL SOL!

Visst är det underbart när solen skiner?! Snö, sol och inte så kallt! Lovely!

Bloggare...

Jaha..då har jag gjort det...gått och blivit med blogg! Å nu skriver jag mitt första inlägg.
STORT kan man säga..åsså är det lite pirrigt..som första daten eller nåt!

:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0